Bestuur & MT

Organisatie: 

Sinds 1987 is Radio Lelystad aangewezen als lokaal publieke media-instelling. Eerst onder de naam Lelystadse Omroep Vereniging en sinds 1992 als stichting met de naam Radio Lelystad. We brengen, nieuws, informatie en achtergronden voor de inwoners van de gemeente Lelystad. Dit doet Radio Lelystad op een zo aantrekkelijk, informatief en educatief mogelijke wijze via FM, DAB+, alle digitale providers, sociale media en via deze website (online). Hierbij betracht Radio Lelystad de samenwerking te bevorderen tussen de verschillende instanties op het gebied van educatie, cultuur, informatie, en vele anderen.

Radio Lelystad functioneert als een lokaal cross mediaal platform via al haar beschikbare kanalen. Hier verspreidt Radio Lelystad 365 dagen per jaar en 24 uur per dag haar programma’s aan de inwoners van haar verzorgingsgebied.

De ambities die wij ons als lokaal publieke media-instelling hebben gesteld sluiten aan bij de veranderingen in het omroep landschap. Hierbij beweegt Radio Lelystad mee door om te vormen naar een streekomroep waarbij de lokale identiteit van de omroep behouden blijft. Hierin zal het bestuur, tesamen met haar MT, vrijwilligers en overige organisaties alles in het werk stellen om te komen tot een professionele omroep.

Samenstelling bestuur Stichting Radio Lelystad

  • Voorzitter: Oscar Rosier
  • Secretaris: Angélique van Lieshout
  • Penningmeester: Henk Barendregt
  • Lid: Dick van Vulpen

Samenstelling Dagelijkse leiding Radio Lelystad (MT)

Documenten

Radio Lelystad: de hele dag dichtbij! | Ook op Facebook, Instagram, YouTube en Twitter