Skip to main content

Bestuur & MT

Organisatie: 

Sinds 1987 is Radio Lelystad onafgebroken de lokale publieke media-instelling voor de hoofdstad van de provincie Flevoland. Eerst onder de naam Lelystadse Omroep Vereniging en sinds 1992 als stichting met de naam Radio Lelystad. We brengen, nieuws, informatie, achtergronden en andere verstrooiing voor de inwoners van de gemeente Lelystad. Dit doet Radio Lelystad op een zo aantrekkelijk, informatief en educatief mogelijke wijze via zoveel mogelijk lineare kanalen, sociale media en via deze website (online). Hierbij betracht Radio Lelystad de samenwerking te bevorderen tussen de verschillende Lelystadse instanties die op het gebied van educatie, cultuur, informatie en andere vormen actief zijn.

Radio Lelystad functioneert als een lokaal cross mediaal platform via al haar beschikbare kanalen. Hier verspreidt Radio Lelystad 365 dagen per jaar en 24 uur per dag haar programma’s aan de inwoners van haar verzorgingsgebied.

De ambities die wij ons als lokaal publieke media-instelling hebben gesteld sluiten aan bij de constante veranderingen van de maatschappij. Hierbij beweegt Radio Lelystad mee door zich om te vormen naar een streekomroep waarbij de lokale identiteit van de omroep behouden blijft. Hierin zal het bestuur, tesamen met haar MT, vrijwilligers en overige organisaties alles in het werk stellen om te komen tot een professionele publieke omroep. In 2023 werd streekomroep Flevolandse Media Stichting een feit. Naast Radio Lelystad maakt ook Lokale Omroep Zeewolde en Lokale Omroep Dronten maken daar deel van uit.

Samenstelling bestuur Stichting Radio Lelystad

  • Voorzitter: Oscar Rosier
  • Secretaris: Angélique van Lieshout
  • Penningmeester: Vacant
  • Lid: Dick van Vulpen

Samenstelling Dagelijkse leiding Radio Lelystad (MT)

Documenten