Skip to main content

Adverteren op Radio Lelystad

Dagelijks luisteren mensen naar de radio. Adverteren op radio heeft veel voordelen. Je kunt je boodschap bijvoorbeeld heel goed richten op uw specifieke doelgroep door de keuze voor bepaalde zenders en tijdvakken. Radio is een kostenefficiënt medium omdat je een groot bereik krijgt voor een relatief lage prijs. Het is een snel en flexibel medium. Jouw boodschap kan snel uitgezonden worden en gewijzigd als je dat wilt. Mede hierdoor bouw je in korte tijd een groot bereik op. Radio is ook een medium waar weinig gezapt wordt waardoor reclameboodschappen relatief goed beluisterd worden.

In 2005 heeft de OLON (organisatie van lokale omroepen Nederland) een onderzoek laten uitvoeren naar het bereik van de publieke lokale omroepen. Uit dit onderzoek kwam ondermeer naar voren dat ruim een kwart van de bevolking wel eens luistert naar de publieke lokale omroep.

Ruim de helft van de bevolking kent de publieke lokale radiozender in de eigen woonplaats bij naam.

Verder bleek uit dit onderzoek dat één op de zes inwoners  de lokale omroep als belangrijkste bron voor lokale informatie beschouwd.

Wat voor jou als adverteerder interessant is, dat Radio Lelystad niet alleen via internet te beluisteren is, maar ook op iedere radio via FM 90.3 Mhz, DAB+ (6B), en alle Digitale providers.

Wat heeft Radio Lelystad te bieden:

  •  Commercial inclusief zendtijd
  •  Programma sponsor
  •  Evenement sponsor
  • TV reclame (alleen banner) 

Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden welke Radio Lelystad je kan bieden. Neem hier Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op met onze sales en ze praten je graag bij over de uitgebreide mogelijkheden.