Skip to main content

Adverteren op Radio Lelystad

Verhoog uw naamsbekendheid met adverteren op Radio Lelystad

Naamsbekendheid in een bepaald gebied leidt vaak tot een groei in klantenkring, wat op zijn beurt resulteert in een omzetstijging. Een effectieve manier om deze naamsbekendheid te vergroten, is door middel van radioreclame. De kracht van radioreclame ligt in de herhaling. Een krantenadvertentie krijgt een eenmalige blik voordat men verder bladert, terwijl een reclamespot op de radio elk uur wordt herhaald. Steeds opnieuw wordt uw bedrijfsnaam gehoord door de luisteraars.

Het bereiken van uw doelgroep

Luisteraars die afstemmen op een lokale omroep hebben vaak een sterke band met het woon- en werkgebied waarin zij wonen. Maar hoe bereikt u een groter publiek? Landelijke of regionale reclamecampagnes vereisen doorgaans een aanzienlijk groter marketingbudget. Waarom dan niet adverteren op Radio Lelystad?

Radio Lelystad bereikt inwoners van specifieke gebieden, zoals Dronten, Lelystad, Zeewolde en omliggende buitengebieden. Het is zelfs mogelijk om te adverteren op de andere omroepedities die onder de streekomroep FMS vallen.

 Radioreclame voor MKB-bedrijven

Voor veel MKB-bedrijven is radioreclame nog onbekend terrein. Radio Lelystad beschikt echter over jarenlange ervaring in het produceren van gebiedsgerichte reclamespots. Wij nemen u graag de zorg uit handen bij het schrijven van pakkende teksten. Er kan gewerkt worden met lokale stemmen of bekende stemmen uit de landelijke media, en dat alles tegen aantrekkelijke prijzen.

Samen werken aan uw naamsbekendheid

Bent u ook ge├»nteresseerd in het vergroten van uw naamsbekendheid? Neem dan contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ons team staat klaar om u te helpen uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met effectieve radioreclame.