Skip to main content

Redactie

 

Deze website wordt redactioneel beheerd door de redactie van Radio Lelystad. Indien je in contact wilt komen met de redactie kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De redactie werkt binnen de wettelijke regels die aan een lokale publieke media-instelling wordt gesteld in de Mediawet. Hierop wordt toezicht gehouden door het Commissariaat voor de Media.  

Onze redacteuren zijn:
Kees bakker - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Onze verslaggevers zijn: 
Matthijs Biesmans - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eindredactie:
Theo van Rhijn - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden van Nieuws
Radio Lelystad houdt je op de hoogte via deze website, maar ook dagelijks via de radio. Heb je nieuws of informatie voor de redactie of wil je journalistieke aandacht in één van onze radioprogramma's? Stuur dan een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De redactie van Radio Lelystad verzorgt nieuws op deze website, Instagram, Facebook, Youtube Ook de Facebook nieuwsgroep Nieuws uit Lelystad wordt door de redactie van Radio Lelystad beheerd.