Over ons

Radio Lelystad is de publieke lokale omroep voor stad en gemeente Lelystad en brengt 24 uur per dag informatieve, culturele, educatieve en verstrooiende programma's voor inwoners van stad en gemeente Lelystad.

Luister naar Radio Lelystad in de ether in Lelystad en ver daarbuiten op de autoradio, wekkerradio of op de radio in de schuur of tuin via de frequentie 90.3 FM. Kijk op het kaartje waar ontvangst mogelijk is.

Op de kabel van Ziggo is Radio Lelystad analoog te beluisteren via frequentie 91.1 FM. Voor eind 2018 is Radio Lelystad ook digitaal te beluisteren bij onder andere KPN, Tele 2 en Ziggo!

Geen radio in de buurt? Of bevind je je buiten het ontvangstgebied? Luister dan online via de computer, laptop, tablet, of smartphone naar Radio Lelystad. Dit kan op verschillende manieren en werkt wereldwijd. Je hebt alleen een internetverbinding nodig.

De makkelijkste manier om online naar Radio Lelystad te luisteren is door te klikken op de LUISTER LIVE knop elders op deze pagina. Als je daarop klikt opent de webplayer in een popup en hoor je meteen Radio Lelystad uit je speakers.

Via een app op je Android, Apple of Windows telefoon kun je ook naar Radio Lelystad luisteren. Installeer dan de TuneIn-app en zoek in de app op 'Radio Lelystad'. Ook zonder TuneIn-app kun je via TuneIn naar Radio Lelystad luisteren. Klik dan hier.

Radio Lelystad is online niet alleen te vinden via radiolelystad.nl, maar ook op Facebook en Twitter.

fDelen
3

Radio Lelystad: Altijd in de lucht! | Ook op Facebook en Twitter