Chantal en Jeroen Kleijheeg

Chantal Kleijheeg woont inmiddels al weer 10 jaar met veel plezier in Lelystad. Ze werkt bij Kubus (het centrum voor kunst en cultuur) en is daarnaast zangeres en koordirigent. Als klein meisje maakte zij ‘radioshows’ met behulp van haar cassetterecorder, het is dan ook stiekem een droom die uitkomt dat ze het nu in het echt mag gaan doen bij Radio Lelystad!

Chantal haar programmatechnicus is Jeroen kleijheeg. Jeroen is 17 jaar geleden van de bollenstreek verhuist naar Lelystad. Als kleine jongen begonnen met gitaarspelen, en later basgitaar.En toen hij in dienst zat bij de Marine heeft hij radioprogramma’s gemaakt aan boord. Sinds een aantal jaar heeft hij een eigen licht & geluidsbedrijf. Logisch dus dat hij tijdens de uitzending de techniek verzorgt. Beiden hebben kunst & cultuur door hun aderen stromen en voelen zich lokaal heel betrokken.

Kleijheeg & Kunst biedt alles wat met kunst en cultuur in Lelystad te maken heeft graag een ‘podium’ tijdens de uitzending. Amateurs, professionals, artiesten, kunstenaars, restaurateurs, alles komt voorbij, als het maar met Lelystadse kunst & cultuur te maken heeft. Zo is er elke week een gast live in de uitzending, komen organisatoren en programmeurs aan het woord en wordt je weer helemaal bijgepraat over de culturele agenda van Lelystad. “Er is hier nooit iets te doen” kan je echt niet meer zeggen als je naar Kleijheeg & kunst luistert!

Wil je Chantal mailen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0
Shares

Radio Lelystad: Altijd in de lucht! | Ook op Facebook en Twitter