Jeroen Kleijheeg

 

Jeroen is 17 jaar geleden van de bollenstreek verhuist naar Lelystad. Als kleine jongen begonnen met gitaarspelen, en later basgitaar.En toen hij in dienst zat bij de Marine heeft hij radioprogramma’s gemaakt aan boord. Sinds een aantal jaar heeft hij een eigen licht & geluidsbedrijf. Logisch dus dat hij tijdens de uitzending de techniek verzorgt. 

Kleijheeg & Kunst biedt alles wat met kunst en cultuur in Lelystad te maken heeft graag een ‘podium’ tijdens de uitzending. Amateurs, professionals, artiesten, kunstenaars, restaurateurs, alles komt voorbij, als het maar met Lelystadse kunst & cultuur te maken heeft. Zo is er elke week een gast live in de uitzending, komen organisatoren en programmeurs aan het woord en wordt je weer helemaal bijgepraat over de culturele agenda van Lelystad. “Er is hier nooit iets te doen” kan je echt niet meer zeggen als je naar Kleijheeg & kunst luistert!

Jeroen is er elke 1e drie maandagavonden  van 21:00 t/m 22:00 samen met Roy Oostweegel.  Wil je Jeroen mailen? kunstDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0
Shares

Radio Lelystad: de hele dag dichtbij! | Ook op Facebook, Instagram en Twitter