Roy Oostweegel

LelyLove

"Hoi, mijn naam is Roy Oostweegel en sinds 7 september 2020 presenteer ik het programma LelyLove op de maandagavond tussen 22-23uur op Radio Lelystad.

LelyLove bevat romantische gedichten en heerlijke muziek. Het bijzondere is dat alle gedichten in de show van mensen uit onze prachtige stad komen. 

Afgelopen jaar liep ik rond met het idee voor een online radioprogramma. Echter het opzetten hiervan vroeg behoorlijk wat tijd en investering dat ik heb doen

besluiten het format neer te leggen bij Radio Lelystad. Deze reageerde gelukkig erg enthousiast waarmee LelyLove werd geboren.

Inmiddels hebben we de eerste uitzending(en) achter de rug en vind ik langzaam mijn draai binnen deze leuke club van vrijwilligers. 

Radio maken is heel iets anders dan het zingen wat ik veel doe in de weekenden. Zoals iemand al zei, "jouw stem en jouw verhaal, zijn de ogen van de luisteraar".

Gelukkig ontvang ik veel steun van de meer ervarenen binnen de club en hoop hiermee het programma maximaal te benutten. 

Zelf ben ik in 2009 naar Lelystad verhuisd met mijn gezin. Iets wat we achteraf veel eerder hadden moeten doen.

Lelystad heeft vele mooie plekken en ondanks dat we een "stad" zijn, is het gevoel van een "dorp" wat meer de overhand heeft bij ons.

Zowel mijn vrouw als ik werken beide in Lelystad en ook onze twee kinderen zijn hier schoolgaand. 

 

Heb je zelf een gedicht dat je wil insturen, schroom dan niet! 

Ik wens je veel luisterplezier!

0
Shares

Radio Lelystad: Altijd in de lucht! | Ook op Facebook en Twitter