Hartelijk welkom,

Bij JST Computer Repair begrijpen we dat computerproblemen snel opgelost moeten worden. Daarom staan we 7 dagen per week voor je klaar, telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 22:00 uur op het nummer 06-20713013. Voor vragen via Whatsapp kun je rechtsonder op de pagina klikken. Als alternatief kun je ook ons contactformulier invullen.

Met 17 jaar ervaring in het vak en uitstekende reviews op Google, kun je op ons rekenen voor vakkundige en betrouwbare hulp. JST Computer Repair staat klaar om je snel en efficiënt van je computerproblemen af te helpen.

Wij kijken ernaar uit om je van dienst te zijn.

Met vriendelijke groet,

Het team van JST Computer Repair

Printer Aansluiten

Heeft u een nieuwe of gebruikte printer en krijgt u het apparaat niet werkend met uw computer. Of is uw Printer draadloos en lukt het u niet omdat werkend te krijgen. JST Computer Repair is hier in gespecialiseerd en lost dit vakkundig voor u op.

Wifi Verbetering

Met de groeiende hoeveelheid draadloos verbonden apparaten thuis en op kantoor, kan het wifi-netwerk een cruciale rol spelen. Vaak bevindt de router met wifi van je internetprovider zich ergens weggestopt in de meterkast of in een hoek, wat kan leiden tot een zwak signaal.

Laptop Reparatie

JST Laptop Reparatie Services

De laptop heeft zich onmiskenbaar gevestigd als een essentieel hulpmiddel in zowel privé- als zakelijke omgevingen. Als een waardevol stuk gereedschap is de laptop echter ook kwetsbaar voor schade door stoten of vallen. In dit verslag verkennen we de expertise van JST Computer Repair in het vakkundig repareren en verbeteren van laptops.

Desktop Reparatie

De desktopcomputer is nog steeds een populaire computer en bij vele dagelijks in gebruik. Een desktopcomputer kan defect raken of Windows problemen krijgen.

Wij kunnen de desktop vakkundig voor u onderzoeken en zo nodig repareren, Windows problemen kunnen ook verholpen worden en zo nodig opnieuw geïnstalleerd worden. De desktopcomputer bevat ventilators en die zorgen er voor dat er zich stof in de systeemkast ophoopt, JST kan dit voor u stofvrij maken en valt onder het APK pakket.

Windows 11

Upgraden naar Windows 11 zonder hardware check. Ontvang je de melding dat je pc niet voldoet aan de Windows 11 hardware eisen? JST Computer Repair kan je pc upgraden naar Windows 11 zonder hardware check.

Computer senioren 

In onze samenleving zijn wij afhankelijk geworden van de digitale wereld, dat betekend dat ook steeds meer ouderen de stap naar de computer toch moeten maken. Voor velen een enorme drempel door het onbekend zijn met de computer en het ontbreken van geduldige hulp en uitleg in een taal die iedereen begrijpt. Ik geef in uw eigen omgeving op uw eigen computer de uitleg in een tempo wat u prettig ervaart. Door de basis uitleg van de computer en de werking van het internet gaat het voor u al snel duidelijk worden hoe het werkt en wat u er allemaal mee kunt doen, en alles in uw eigen tempo.

Windows Problemen

Wilt u Windows opnieuw geïnstalleerd hebben, maar bent u bang voor verlies van uw bestanden zoals foto´s, e-mail, documenten, contacten.  JST Computer Repair kan vakkundig voor u Windows opnieuw installeren inclusief alle benodigde hardware drivers.  Wij maken eerst een back-up van uw bestanden en zorgen dat de back-up weer terug geplaatst word in uw nieuwe Windows.  Zelfs uw e-mails en contactpersonen worden weer terug geplaatst, ook uw e-mail account wordt weer geconfigureerd.

Dus geen stress ! u bent weer snel online!.

Netwerk Bekabeling

Voor stabiel en snel internet is een netwerkkabel de juiste oplossing. Wilt u op uw werkplek of bij de televisie een vaste netwerkaansluiting JST kan dit allemaal voor u realiseren. Wij leggen de bekabeling aan zo nodig met kabelgoot en monteren alle aansluitingen perfect af met een hoogwaardig netwerk wandcontactdoos.

Cloud Diensten

U wilt overstappen naar Cloud diensten met uw privé of zakelijke omgeving dan is JST Computer repair ook het juiste adres voor advies en migratie, wij zijn gespecialiseerd in Microsoft 365 en Google Suite.  Ook kunnen wij een individueel of groepstrainingen verzorgen zodat u perfect kunt werken met Office 365 of Google Suite.  Ook ZZP’ers met 1 account zijn bij ons welkom.  Wilt u geen public Cloud dienst maar wel één centrale benaderbare opslagomgeving, ook Private Cloud kunnen wij voor u realiseren.